Handbal Sport

DIN SUFLET – Vicecampioanele Romaniei se alatura campaniei initiate de FCM Baia Mare si ii doneaza Denisei toate incasarile de la meciul cu HC Zalau (VIDEO)

Vezi VIDEO
Vicecampioanele Romaniei vor sa ii dea o sansa la viata micutei Denisa. Clubul HCM Baia Mare a anuntat ca se alatura campaniei initiate de Fotbal Club Municipal si ca intentioneaza sa ii doneze Denisei toate incasarile de la partida din etapa sasea a Ligii Natioanale, dintre HCM Baia Mare si HC Zalau.

Cazul micutei Denisa le-a impresionat pe vicecampioanele Romaniei, care au decis sa se implice in aceasta actiune umanitara si sa contribuie la strangerea de fonduri pentru tratamentul ei. “Clubul nostru doreste ca toate incasarile pe care le va obtine la meciul de miercuri, 23 septembrie, in Sala Sporturilor din Baia Mare contra echipei HC Zalau sa fie donate acestei fetite, pentru a incerca sa o ajutam, sa contribuim si noi asa cum putem. Ea este o fetita, noi suntem o echipa de handbal feminin si dorim sa o ajutam sa se opereze in timp cat mai scurt”, a declarat presedintele clubului, Liviu Bala.

Jucatoarele, dar si staff-ul tehnic al vicecampioanei spera ca suporterii sa fie alaturi de echipa si, in acest fel, sumele incasate la partida de miercuri sa fie cat mai mari. “Asteptam suporterii sa vina in numar cat mai mare la meciul cu Zalaul, sa sustinem acest caz si ne dorim din suflet ca Denisa sa fie bine”, a declarat Adriana Nechita.

“Ne dorim ca publicul baimarean sa vina in numar cat mai mare la acest meci pentru a o ajuta pe Denisa, ne dorim din tot sufletul sa se faca bine si noi suntem alaturi de ea”, a marturisit Valentina Ardean-Elisei. “Echipa noastra isi doreste mult sa ajute aceasta fetita, sa fie sanatoasa, atat prin numarul mare de spectatori pe care ii asteptam la meci, cat si prin jocul nostru”, a declarat tehnicianul Aurelian Rosca.

Denisa Melinda Medan avea doar patru luni atunci cand medicii i-au pus un diagnostic cumplit: microcefalie, iar de atunci si pana acum a dobandit nu mai putin de 12 boli, singura ei sansa fiind o interventie chirurgicala in strainatate, al carei cost se ridica la circa 40.000 euro.


Citeste si:

DIN SUFLET – FCM Baia Mare va dona toate incasarile de la meciul din Cupa Romaniei, cu FC Voluntari, micutei Denisa Melinda, care are nevoie de o interventie chirurgicala in strainatate (VIDEO) 

DIN SUFLET – Micuta Denisa a luat parte, astazi, la antrenamentul echipei FCM Baia Mare. Campania „O sansa la viata pentru micuta Denisa” se va desfasura pe parcursul meciului din Cupa Romaniei, dintre FCM Baia Mare si FC Voluntari (VIDEO si GALERIE FOTO)

Sursa: Tania Purcaru