Monden

DEZMINTIRI – J.Lo neaga ca s-a logodit cu tanarul Casper Smart

Jennifer Lopez a dezimintit speculatiile conform carora ar fi din nou logodita, de aceasta data cu tanarul Casper Smart, precizand pe site-ul sau de internet ca inelele pe care le poarta, indiferent de dimensiunea “pietrelor” cu care sunt decorate, nu trebuie sa induca pe nimeni in aceasta eroare, conform starpulse.com.

“Zvonuri!!! Nu va lasati pacaliti de pietrele pe care le port. Nicio logodna!”, a precizat ea, laconic, pe site-ul de internet.

J. Lo, 42 de ani, si Casper Smart, 25 de ani, si-au inceput relatia in luna noiembrie a anului trecut, la doar cateva luni dupa ce vedeta a anuntat ca s-a despartit de sotul sau, Marc Anthony.

Vedeta s-a confesat in legatura cu noua sa cucerire in numarul din luna aprilie al revistei Vogue: “Este adorabil. Dar acest lucru il puteti vedea si voi… Dar chiar este. Are un aluat bun. Nu vreau sa vorbesc prea mult despre asta. Este treaba mea, privata”, declara ea.

In ceea ce priveste diferenta de 18 ani dintre cei doi parteneri, Jennifer Lopez a dorit de asemenea sa explice lucrurile. “Eu nu ma simt in varsta si nici nu arat ca si cand as fi in varsta, asa ca ma port asa cum am facut-o mereu“, sustinea vedeta.
Sursa: Agerpres