Uncategorized

Dezastru pe şoselele din Maramureş. Derapaje şi tamponări din cauza zăpezii

Târgu Lăpuş - Baia Mare

Dezastru pe şoselele din Maramureş. Indiferent că ţin de Drumurile naţionale, cele judeţene sau sunt drumuri locale, aproape toate arată la fel. Zăpada care cade cu intermitenţe de câteva zile s-a depus în strat consistent pe carosabil.

Drumarii nu mai fac faţă la cantitatea impresionantă de omăt, spre disperarea şoferilor care nu mai pot controla volanul şi derapează sau tamponează ceilalţi participanţi la trafic.

“Dezastru pe șosele, la intrare în Viseu de jos!” – spune Bizău Oana Mădălina care a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care se văd două maşini care au derapat.

“Cam asa se circula pe Gutinu”- scrie şi Ionut Ionut.

navigate_before
navigate_next

 

“No, cum e? În weekend nu se curăță drumurile în Comuna Cernești, Maramureș? Sau ne-a prins iarna pe nepregătite?”, a scris Madalina Tamas.

 

Nici în municipiul Baia Mare lucrurile nu stau foarte bine. Unii băimăreni se plâng că nu au văzut utilajele la ei pe stradă

“Domnule primar, strada Construcție aparține cumva de Baia Mare ? Cum e posibil sa nu vina nici măcar o mașina de, dezapezire de când a nins prima data? Rușine !! Sper sa vedeți acest mesaj și sa luati atitudine”, a scris Ionut Iacob.

În ciuda faptului că atât Prefectura cât şi Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Baia Mare anunţă că zeci de utilaje au acţionat şi acţionează pe reţele de drumuri naţionale, judeţene şi în oraş, se pare că nu este suficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *