112

Deținutul evadat de la Jilava este de negăsit

Evadatul din Penitenciarul Jilava încă nu a fost prins de autorități. Polițiști și jandarmi din București și două județe îl caută pe bărbatul condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie.

Administrația Penitenciarelor a anunțat doar că deținutul, de loc din Călărași, a sărit miercuri noapte gardul de la Jilava când venea de la muncă, potrivit Ştirile Protv.

Azamfirei Valeriu Constantin își ispășise o mare parte din pedeapsă și, drept urmare, acum era deținut în sistem semi-deschis și lucra în afara pușcăriei.

Dar mai multe detalii vin din partea sindicaliștilor din sistemul penitenciar. Potrivit lor, Azamfirei Valeriu Constantin a sărit mai multe garduri de la Jilava, timp în care un gardian l-a văzut, a tras foc de avertisment, apoi a tras asupra lui.

Nu l-a oprit glonțul, ci o patrulă de poliție, aflată întâmplător în zonă. Agenții l-au legitimat pentru că li s-a părut suspect. Cum nu avea acte, evadatul a fugit de oamenii legii și a intrat într-un depozit. Acolo a fost atacat de câinii de pază și mușcat. Însă și-a abandonat geaca plină de sânge și s-a făcut nevăzut.

Aceleași surse susțin că polițiștii au fost atacați, la rândul lor, de câinii de pază și ar fi ajuns la spital cu mușcături pe corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *