Actualitate

Deraierea de la Coșbuc l-a lăsat fără job pe şeful CFR Călători

Deraierea de la Coșbuc i-a adus sfârșitul șefului CFR Călători Leon Bărbulescu. Potrivit ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, incidentul de aseară nu a făcut altceva decât să umple paharul și să-l lase pe Bărbulescu fără job.


Aseară, un tren a deraiat în localitatea Coșbuc, blocând astfel și traficul rutier și cel feroviar. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI. Astăzi, CFR a venit cu un comunicat de presă în care susținea că traficul feroviar s-a reluat, deși șinele arătau sub orice critică.

Câteva ore mai târziu a reacționat și ministrul Transporturilor, care i-a transmis șefului CFR Călători să „doarmă în continuare”, după o serie de gafe făcute în ultima perioadă.

„M-am supărat pe domnul director că s-a antepronunțat dinainte ca cei de la AGIFER să spună care au fost cauzele deraierii și pentru faptul că dânsul, în momentul în care a intrat în direct a demonstrat că avem un director care ne spune că trebuie să facem lucrurile ca să fie bine, să nu fie rău și că este trezit din somn. Atunci avem o problemă. Nu știe ce buget, nu știe ce proiecte are, nu știe nimic. Pe mine asta m-a deranjat. Reacția mea este foarte clară: îl vom lăsa să doarmă în continuare”, a precizat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, într-o conferință de presă desfășurată astăzi, citat de presa națională.

Săptămâna viitoare expiră contractul de mandat al directorului general al CFR Călători, iar Cuc spune că va propune Consiliului de Administrație numirea unei alte persoane.

One Response

  1. „antepronunțat dinainte”… Și-ăsta-i un ministru dăștept…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *