eveniment

Demonstrație Hard Enduro la Maramureș ”Auto-Moto-Show”

Manifestarea automobilistică Maramureș ”Auto-Moto-Show” a inclus o demonstrație de Hard Enduro (motociclete). Fundația Ranedo și Hard  Enduro Maramureș, organizatori ai demonstrației au pregătit pentru piloții aflați la ghidonul motocicletelor un traseu de dificultate medie.

Cei 30 de sportivi participanți din Baia Mare, Sighțetu Marmației, Satu Mare, Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Cavnic etc au fost împărțiți în două categorii, clasa A, respectiv clasa B. La demonstrație au fost prezenți peste 500 de spectatori, care au apreciat talentul și îndemânarea celor care s-au înscris la demonstrație.

Riderii au făcut spectacol pe traseul amenajat cu obstacole artificiale, dar și naturale din zona de pădure. Fiecare dintre cei înscriși au fost cronometrați individual. Cel mai bun timp la clasa A a fost realizat de Emanuel Rogojan, iar la clasa B punctajul cel mai bun l-a obținut Gavril Bărbos. Toți riderii care au avut cronometrat cei mai buni timpi la demonstrația de Hard Enduro au fost răsplătiți cu diplome și medalii.


Amalia Cărășan și Denisa Blomstein – studente Facultatea de Litere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *