Monden

DEMONII ALCOOLULUI – Rockerul Pete Doherty, internat intr-o clinica de reabilitare

Intr-o noua incercare de a-si invinge demonii consumului de alcool si droguri, rockerul britanic Pete Doherty s-a internat intr-o clinica de reabilitare din Thailanda, conform unui anunt de pe site-ul sau de internet, transmite starpulse.com.

“Peter se afla in drum spre un centru de reabilitare dinThailanda. El a plecat noaptea trecuta de pe aeroportul Heathrow (Londra) si a ajuns in Thailanda in aceasta dimineata. Ii dorim toate cele bune. El abia asteapta sa continue munca la noul sau album”, conform comunicatului de pe site-ul starului.

Solistul formatiei The Libertines se lupta cu dependenta de heroina si de cocaina de mai multi ani, si nu a facut niciun secret din aceste probleme. El a marturisit recent ca a consumat astfel de droguri chiar si pe platourile de filmare ale productiei sale de debut in cinematografie, “Confession of a Child of the Century”, pentru ca simtea ca nu putea “sa functioneze” fara droguri.

Insa de aceasta data solistul cauta ajutor in Thailanda. Speram cu totii ca va avea mai mult succes decat in ultimele sase internari in clinici de dezintoxicare din Anglia.

Sursa: Agerpres