Administratie

Demisie din CL Baia Mare. Kovács Richárd renunţă la mandatul de ales local

Demisie în Consiliul local Baia Mare. Reprezentantul UDMR, Kovács Richárd renunţă la mandat. Acesta a făcut anunţul pe pagina de Facebook, locul unde a făcut public şi numele celui care îl va înlocui.

“Aş dori să public un eveniment important: pe 27 noiembrie, mi-am depus demisia din Consiliul Local al oraşului.

S-ar putea să am o surpriză pentru mulţi, dar face parte dintr-un proces lung. În cursul lunii octombrie, mi s-a oferit ocazia de a participa la echipa profesională a Consiliului Viitoarei Uniuni Europene a României. Se ştie că am lucrat la Bruxelles de mai bine de 8 de ani, şi sunt familiarizat cu Uniunea Europeană. Această oportunitate este o dată la 14 de ani, în timp ce 28 (în curând doar 27) statele membre vor deveni preşedinţia consiliului UE la fiecare şase luni.

Este cunoscut de marile mine că am creat o echipă cu Pap Zsolt István în cadrul alegerilor municipale din 2016, care ne-a condus de asemenea la un vot neglijabil în clasament. Din acest motiv, locul municipal vacant este preluat de colegul meu, pe care sunt foarte încântat să-l văd, pentru că el poate continua planurile noastre comune, iar el poate să-l pună în valoare.
Mandatul obţinut în alegerile municipale din 2016 nu va fi pierdut, doar de luna viitoare, la o altă cifră publică.

Îţi doresc mult succes în munca ta şi am încredere că vei face față la această provocare. Voi folosi ocazia să îi mulțumesc viceprimarului Vida Noémi pentru cei doi ani și jumătate de contribuție și îi doresc ca ea și echipa ei să aibă mai mult succes, UDMR Baia Mare!”, a scris fostul consilier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *