Actualitate

DECLARATII CU NUANTE – Crin Antonescu: “Presedintele Romaniei nu primeste ordine si dispozitii de la nimeni”

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, 13 iulie, ca presedintele Romaniei, deplin sau interimar, nu primeste ordine si dispozitii de la nimeni, cu exceptia Parlamentului in unele cazuri si cu exceptia poporului roman, atunci cand el se pronunta.

“S-a vorbit despre faptul ca presedintele Comisiei Europene i-ar fi spus domnului prim-ministru Ponta sa-i spuna presedintelui Romaniei ca n-are voie sa schimbe oamenii din conducerea Parchetului, in fine, o lista, un «to do list» sau «to do not list». Vreau sa fie inca o data foarte limpede, presedintele Romaniei, deplin sau interimar, nu primeste ordine si dispozitii de la nimeni, cu exceptia Parlamentului in unele cazuri si cu exceptia poporului roman atunci cand el se pronunta”, a spus Antonescu, mentionand ca acesta este un lucru foarte clar pe care il stie orice democrat din toata lumea.

El a amintit ca a spus in seara zilei in care a preluat mandatul de presedinte interimar ca nu vor fi schimbati sefii Parchetului General si ai DNA.

“Ce am spus asta fac”, a adaugat Antonescu.
Sursa: Mediafax