Actualitate justiție

Decizie în instanţă: Matei Mihali trebuie să-i plătească primarului de Borşa daune morale

Timiş Ion Sorin primarul oraşului Borşa a mai câştigat o luptă în războiul cu Matei Mihali şi Asociaţia Composesorală Borşa. Astăzi, 14 februarie 2019 la Tribunalul Maramureş s-a pronunţat sentinţa prin care Matei Mihali este obligat să-i plătească edilului suma de 3.000 de lei drept daune morale şi să-şi ceară public scuze pentru injuriile şi denigrările aduse de-a lungul timpului.

 

“Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul T.I.S. în contradictoriu cu pârâtul M.M. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 3000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul M.M. să publice dispozitivul prezentei hotărâri într-un ziar de circulaţie naţională. Respinge ca neîntemeiate celelalte pretenţii şi cereri formulate. Fără cheltuieli de judecată ”

Asociaţia Composesorală Borşa şi Primăria Borşa se judecă în cel mai mare proces din Maramureş care durează de aproximativ 25 de ani. Miza este de 550 de milioane de euro, atât cât valorează cele 17.000 de hectare de pădure pe care le revendică Composesoratul Borşa.

De-a lungul anilor, Matei Mihali nu a ratat nicio ocazie de a-l denigra pe primarul de Borşa, afirmaţiile lui fiind şocante. În emisiuni difuzate pe posturile naţionale de televiziune, acesta şi-a dat frâu liber, dar acest lucru îl costă acum, decizia instanţei maramureşene fiind clară.

 

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *