Monden

DECES – Fiul vitreg al lui Usher a decedat dupa accidentul nautic avut in urma cu doua saptamani

Fiul vitreg al pop starului american laureat al mai multor premii Grammy, Usher, a decedat la doua saptamani dupa ce baiatul de 11 ani a fost ranit grav la cap in urma unui accident nautic care a avut loc in urma cu doua saptamani. Firma de pompe funebre Willie A. Watkins din Atlanta, a confirmat sambata, 21 iulie, ca organizeaza funeraliile pentru Kile Glover. Kile era fiul fostei sotii a lui Usher, Tameka Foster.

Publicatia Atlanta Journal-Constitution a relatat ca baiatul a murit sambata dimineata la un spital din zona Atlanta. Kile se afla pe lacul Lanier, cu un colac, cand a fost lovit de un schi-jet in cap, potrivit Departamentului de Resurse Naturale din Georgia. El a fost spitalizat cu o leziune majora la creier. Lacul Lanier se afla la aproximativ 65 kilometri nord-est de Atlanta. Autoritatile au declarat ca investigatiile privind accidentul continua.

Inainte de accident, Usher, al carui nume complet este Usher Raymond, s-a aflat intr-o batalie juridica cu fosta sa sotie in urma unei dispute pentru custodia celor doi fii pe care ii au impreuna, aminteste AP.

Mesajele de condoleante au inundat site-urile de socializare sambata seara, potrivit Atlanta Journal-Constitution, care a precizat ca printre cei care au trimis tweet-uri de condoleante s-au numarat Justin Bieber, cantareata Toni Braxton si cantaretul Eric Benet, printre altii.

Usher, mult timp unul dintre cantaretii si compozitorii de top la vanzari, a castigat numeroase premii Grammy. El a castigat recunoasterea initiala la sfarsitul anilor ’90, cu albume precum “My Way” si a continuat cu 10 milioane de vanzari in 2004 ale albumului ”Confessions”, fapt care l-a consacrat ca superstar, printre multe altele, inclusiv” Raymond v. Raymond” in 2010.
Sursa: Agerpres