Monden

DECES – Fiul lui Sylvester Stallone a fost gasit mort in locuinta sa

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, de asemenea actor, a fost gasit mort vineri, 13 iulie, in domiciliul sau de la Hollywood, potrivit presei americane. Sage Moonblood Stallone, care a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa in filmul “Rocky V”, din anii ’90, era “senin si lucra la ma multe proiecte”, a declarat avocatul sau George Braunstein, adaugand ca Sage nu avea un caracter depresiv.

El a calificat acest deces ca fiind o “tragedie”. “Am primit o veste teribila prin telefon, in urma cu cateva ore, atunci cand gardianul imobilului a deschis usa si l-a descoperit”, a declarat acesta.

Sylvester Stallone, aflat in prezent intr-un turneu de promovare a ultimului sau film, “The Expendables 2”, a fost “puternic afectat” de aceasta veste, potrivit site specializat in viata celebritatilor TMZ. “Sylvester Stalone este profund afectat din cauza durerii provocate de disparitia subita a fiului sau, Sage Stallone, care il va marca pentru totdeauna”, potrivit unui comunicat al agentului sau, Michelle Bega. “Compasiunea si gandurile sale se indreapta spre mama lui Sage, Sasha, prima sotie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tanar formidabil si foarte talentat”.

Dupa informatiile primite de la surse anonime, TMZ a sustinut ca fiul lui Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze de medicamente si ca anchetatorii incearca sa stabileasca daca moartea a fost accidentala sau nu.
Sursa: Mediafax