Monden

DEBUT CU SUCCES – Cici si Anushka promit sa revina “acasa” pentru un nou concert, dar si la o portie de…haiose (GALERIE VIDEO)

Foto Cici si Anusca (c) eMM.roVezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Primul concert sustinut de baimareanul Ciprian Rogojan si noua sa partenera de scena, Alina Anusca, s-a lasat cu multe aplauze si o lunga sesiune de autografe. Show-ul in aer liber, ce a avut loc aseara, 20 iulie, in Centrul Vechi din Baia Mare, a fost pe gustul tinerilor care au ramas impresionati de vocea dar si de frumusetea brunetei. Percutionistul, desi este un rasfatat al publicului de acasa, a ramas uimit de reactia celor prezenti, pentru ca nu stia daca noua formula va prinde aici.

Alegerea Baii Mari pentru concertul de debut din cadrul proiectului muzical “C.I.C.I. feat. Anushka” s-a dovedit a fi o alegere inspirata. Legat de casa, baimareanul Ciprian Rogojan, cunoscut ca Cici de la Sistem, si-a dorit mult ca prima reprezentatie alaturi de cantareata Alina Anusca sa fie in locul natal, cu toate ca a marturisit ca intotdeauna concertele sustinute acasa ii provoaca emotii mult mai mari.

“A fost neasteptat de frumos. Nu m-am asteptat, pentru ca e un proiect de debut si nu am crezut ca o sa fie reactii atat de frumoase, dar se pare ca Cici a avut dreptate si ca la Baia Mare oamenii chiar sunt asa de sufletisti”, a spus Alina Anusca.

“Pentru mine a fost foarte greu. Am avut emotii. Prima data in aceasta formula acasa…M-am gandit toata ziua cum o sa reactioneze publicul, daca nu o sa fie o chestie prea noua pentru ei. Eu zic ca a fost foarte bine. M-am asteptat sa fie bine dar nu chiar asa de bine”, a declarat Ciprian Rogojan.

Desi se afla in aceasta formula doar de putin timp, cei doi artisti au avut multe aparitii TV, iar single-ul “Run away” a devenit repede unul dintre cele mai ascultate la ora actuala.

“Stiam ca este o voce foarte buna. Am avut incredere de la inceput ca acest proiect care a pornit cu pasi marunti va creste si va merge intr-o directie foarte buna. Cu toate ca e prematur-repetam doar de o luna si o saptamana- avem o reactie buna din partea radiourilor pentru single-ul nostru. Ne-a ajutat un drum de Baia Mare, de 600 de kilometri ca sa ne cunoastem mult mai bine”, a adaugat Ciprian Rogojan.

“Eu trebuie sa recunosc ca am avut mai multe tentative de a face un proiect muzical, dar tot timpul s-a dovedit a fi persoana nepotrivita sau proiectul nepotrivit. Am avut retineri cand m-am intalnit cu Cici sa discutam de acest proiect, credeam ca este inca o persoana care imi spune aceleasi lucruri si care imi promite marea cu sare, dar am descoperit pe parcurs ca este foarte, foarte, ambitios si asta este important”, a spus Alina Anusca.

Impresionati de primirea pe care le-a facut-o publicul baimarean, Cici si Alina au promis ca vor reveni cat de curand printre fanii de acasa. Daca va fi la toamna, de Sarbatoarea Castanelor, ramane de vazut, cert este ca urmatorul popas in Baia Mare va fi mai lung, intrucat Alina vrea sa guste din preparatele traditionale, iar Cici i-a ramas dator cu o portie de… haiose.
Sursa: Diana Grad