Sport

DE NEINVINS – Simona Halep a pierdut a cincea partida cu Maria Sharapova

Simona Halep a fost invinsa sambata dimineata de Maria Sharapova in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare totala de 2,56 milioane de euro. Tenismena noastra a pierdut in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 4-6, la capatul unui joc foarte echilibrat care a durat doua ore si jumatate.

La fel ca-n finala de la Roland Garros, cele doua tenismene au oferit un spectacol total. Din nefericire, deznodamantul a fost acelasi, iar Simona a ajuns la 5 partide pierdute in fata rusoaicei din tot atatea jucate.

Romanca a inceput excelent jocul si si-a adjudecat primul set intr-o maniera impresionanta. Simona a reusit nu mai putin de 5 breakuri, in timp ce Sharapova nu si-a castigat serviciul!

Setul doi a inceput tot cu Simona la conducere, dar Sharapova si-a revenit treptat si a reusit sa se impuna. A urmat decisivul, unul foarte echilibrat, decis abia pe final. Au fost si ceva controverse, cand arbitri i-au anulat un punct Simonei.

Per total, Simona a aratat foarte bine, dar forta rusoaicei a facut din nou diferenta, iar sportiva noastra mai are de asteptat pana la prima victorie in confruntarile directe cu Sharapova. Simona pleaca de la Cincinnati cu 190 de puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de 54.170 de dolari.

Sursa: Emm