112

De la nuntă …la spital. 41 de adulţi şi copii au ajuns la spital din cauza mâncării consumate la o nuntă

41 de persoane, între care şi opt copii cu vârste cuprinse între 1 şi 16 ani, au ajuns la spitalul din Borşa după ce li s-a făcut rău din cauza mâncării pe care au consumat-o.

Oamenii erau invitaţi la o nuntă, iar la un moment dat au început să acuze greţuri şi dureri de cap. În scurt timp lucrurile s-au precipitat, iar nuntaşii s-au văzut nevoiţi să schimbe ringul de dans cu urgenţa spitalului din Borşa.

Oamenii spun că nu ştiu de la ce li se trage, dar afirmă că au apucat să servească aperitivul rece şi pe cel cald. Ulterior, spun ei, li s-a făcut rău, iar cei mai mulţi au început să aibă greţuri şi să verse. Au ajuns la spital unde au primit îngrijirile de rigoare.

Directorul spitalului din Borşa spune că cei mai mulţi au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, însă nici unul nu a rămas internat pentru că nu s-a impus acest lucru. Ana Pop afirmă că încă de azi-noapte au fost anunţate autorităţile sanitar-veterinare care au prelevat probe din alimentele pe care le-au mâncat nuntaşii.

Ei vor să afle ce anume a cauzat îmbolnăvirea nuntaşilor şi să-i tragă la răspundere pe vinovaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *