112

De la începutul anului şi până în prezent poliţiştii maramureşeni au pus în aplicare 67 de mandate de executare a pedepsei închisorii

Identificarea şi încarcerarea persoanelor care şi-au pierdut libertatea ca urmare a comiterii unor infracţiuni constituie una dintre priorităţile poliţiştilor maramureşeni.

De la începutul anului şi până în prezent au fost depistate şi depuse în penitenciar 67 de persoane pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

 

Spre exemplu ieri, 20 iunie, au fost depuşi după gratii doi condamnaţi. Poliţiştii de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut un bărbat de 40 de ani, din municipiu, care are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

 

Un alt mandat de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare de poliţiştii din Şomcuta Mare. Aceştia au identificat şi încarcerat un bărbat de 43 de ani, din oraş, prin care a fost condamnat la un 1 an și 3 luni, şi 1649 zile închisoare, pentru infracţiuni la regimul rutier, iar restul de 1649 zile au rămas neexecutate din pedeapsa anterioară de 19 ani şi patru luni.

Ambii au fost depuşi în penitenciar în vederea executării pedepselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *