Sport x-Sport

DANS SPORTIV – Prodance 2000 Baia Mare, pe podium la concursul national Cupa Arad

Doua medalii si alte trei prezente in finale au fost rezultatele obtinute de perechile de performanta de la clubul Prodance 2000 care au participat – la finele saptamanii trecute – la concursurile nationale Cupa Arad si Cupa Sibiu Dance Studio.

Peste 260 de perechi au concurat la Cupa Arad, competitie ajunsa in acest an la a sasea editie. Printre competitori s-au numarat si mai multe perechi de la Prodance 2000, baimarenii reusind sa obtina doua medalii. Astfel, la clasa E, categoria de varsta 6-11 ani, Sebastian Silaghi si Dalia Barbos au cucerit locul 1, in timp ce Darius Frincau si Teodora Trufan s-au plasat pe a doua treapta a podiumului la Open, categoria de varsta 6-11 ani, 8 dansuri. Alte doua perechi de la Prodance 2000 au dansat pana in finalele categoriilor lor. Este vorba despre Cristian Barkoczi si Stefana Pruna (locul 5 la clasa E, 6-11 ani), respectiv Alexandru Ripa si Riana Andreica (locul 5 la clasa D, 12-13 ani).

Adrian Pop si Anca Dunca, la primul lor concurs impreuna, au reusit sa ajunga sambata pana in semifinala clasei Hobby, categoria 12-13 ani, cucerind locul 8 in Arad. Aceeasi pereche, la o zi distanta, a concurat la Cupa Sibiu Dance Studio, concurs national la care au fost inscrise peste 150 de perechi. De data aceasta cei doi sportivi au acces pana in finala, obtinand locul 6.

In perioada 17-18 octombrie, clubul baimarean va fi reprezentat la concursul international de dans sportiv Timisoara Open Championship.

Sursa: Emm