Comunitate

CURS FESTIV – Absolventii Facultatii de Resurse Minerale si Mediu din Baia Mare au spus “adio” anilor de studentie

Absolventi (c) eMM.roPeste 100 de studenti ai Facultatii de Resurse Minerale si Mediu din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare au participat ieri, 11 iunie, la festivitatea de absolvire ce a avut loc in sala de sport a institutiei de invatamant. Plini de emotie si speranta, absolventii de la diferite specializari au imbracat cu mandrie robele si tocile inscriptionate cu numele Universitatii Tehnice din Cluj Napoca.

Prima generatie de absolventi ai Facultatii de Resurse Minerale si Mediu care isi incheie studiile sub sigla universitatii clujene s-a dovedit a fi extrem de mandra de acest lucru. Panglicile atasate la robe, baloanele, dar si castile de viitori ingineri au fost inscriptionate cu sigla Universitatii Tehnice din Cluj Napoca.

 Absolventi (c) eMM.ro  Absolventi (c) eMM.ro

Ne bucuram ca facem parte din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Pot sa spun ca pentru noi, dar si pentru generatiile viitoare este un avantaj, pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa mearga la Cluj pentru a urma o specializare pe care o vor gasi si la Baia Mare”, a spus unul dintre absolventi.

Fiecare fost student si-a auzit strigat numele din catalog pentru ultima oara, iar dupa rostirea discursurilor, absolventii au fost chemati la fotografii.
Sursa: Gabriela Kuhajda