Comunitate

Cuplurile de aur ale municipiului Baia Mare și-au reînnoit jurămintele de iubire în fața primarului Cătălin Cherecheș

Respect reciproc, iubire, toleranță și răbdare. Par a fi ingrendientele secrete ale unui căsnicii întemeiate de jumătate de secol. 80 de cupluri și-au reînnoit ieri jurămintele de credință în fața primarului Cătălin Cherecheș. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, „Nunta de Aur”, fiind deja o tradiție pentru municipiul Baia Mare

Șapte dintre cele 80 de cupluri care și-au reînnoit jurămintele au celebrat nunta de ametist, 60 de ani de amintiri plăcute..

Alături de cuplurile care sunt un model pentru generația tânără, seniorii care au clădit temelia orașului nostru, a fost și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. Acesta le-a dăruit un cadou și diplome din partea Administrației Publice Locale.

„Vreau să vă mulțumesc pentru exemplul pe care ni-l dați nouă, celor tineri. Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru familiile dumneavoastră, pentru orașul nostru și pentru comunitatea noastră. Fiecare, acolo unde ați pășit din punct de vedere profesional, ați construit acest oraș, ați consolidat acest oraș. Ne-ați educat și ne îndrumați cu sfaturile dumnevoastră spre drumul bun. Dumneavoastră sunteți cei care ne inspirați. Ne oferiți modelul dumneavoastră de iubire, modelul dumneavoastră de sacrificiu pentru că viața aceasta nu este doar lumină și soare ci are și umbre, și dumneavoastră ați știut întotdeauna să pășiți în acești 50 de ani împreună, uitându-vă cu încredere unul la celălalt, având încredere că pașii pe care îi faceți împreună sunt pașii spre lumină și adevăr. Vă mulțumesc, încă o data, pentru modelul pe care ni-l oferiți!”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *