Actualitate Sport

Cupa Electro Sistem la Cros. Premiile puse în joc sunt substanţiale

Cupa Electro Sistem la Cros. In organizarea C.S Electro Sistem, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, cu Inspectoratul Scolar Maramures si cu Directia Judeteana de Sport Maramures, vineri 18 mai 2018, cu primul start la orele 15.00 se va desfasura cea de-a XV-a editie a Cupei Electro Sistem la Cros, competitie ce se adreseaza elevilor si studentilor din intreg judetul Maramures.

Concursul va avea loc in Baia Mare, in imprejurimile Campului Tineretului din vecinatatea stadionului Viorel Mateianu, cu sosirea la Monumentul Ostasului Roman. Inscrierile se vor face la fata locului incepand cu orele 13.00.

Categoriile de participare (baieti si fete) si distantele de parcurs sunt:

-Clasele I-II – 400 m

-Clasele III-IV – 600 m

-Clasele V-VI – 1500 m

-Clasele VII-VIII – 3000 m

-Clasele IX-X – 4000 m

-Clasele XI-XII si studenti– 5000 m

-Elevi din scoli incluzive: 600 m

Premii:

-Locul I : 100 de lei, cupa, tricou, diploma, dulciuri;

-Locul II: 60 de lei, medalie, tricou, diploma, dulciuri;

-Locul III : 40 de lei, medalie, tricou, diploma, dulciuri;

-Locurile 4-10: tricou

-Profesorii insotitori vor primi de asemenea un tricou;

-Se vor premia primele 3 locuri in clasamentul ceor mai bine reprezentate scoli la aceasta competitie (o ierarhie cu scolile din Baia Mare si alta cu cele din restul judetului Maramures); sistemul de punctare este urmatorul: un punct pentru fiecare participant la start plus 5, 4 si 3 puncte pentru cei clasati pe locurile I-III.

-Se va organiza si o tombola cu premii la care vor lua parte toti concurentii. Extragerile se vor face cu ajutorul www.random.org pe baza numarului de concurent.

Scolile vor prezenta un tabel cu elevii participanti, in care sa apara numele, clasa si data nasterii. Doar elevii prezenti pe aceste tabele pot primi punctul acordat fiecarui participant in intrecerea pe institutii de invatamant. Elevii inscrisi individual pot reprezenta institutia si vor figura in clasamentele individuale insa vor puncta pentru institutia lor de invatamant doar daca se claseaza pe una din primele 3 locuri.

Concurentii premiati cu primele 3 locuri vor prezenta cartea de identitate, respectiv certificatul de nastere sau o copie dupa una din documente.

Acest concurs doreste sa promoveze in primul rand spiritul de fair-play si respectul fata de partenerul de intrecere. Orice problema ivita pe parcursul competitiei se va rezolva pe cale amiabila si se va judeca in spiritul competitiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *