Monden

CUNUNIE CU EMOTII – Jurnalista Gabriela Kuhajda a dat startul la nunti in redactia eMaramures (VIDEO si GALERIE FOTO)

Gabriela Kuhajda, la starea civila (c) eMM.ro
 Gabriela Kuhajda, starea civila

Vezi VIDEO
Vezi GALERIE FOTO
Gabriela Kuhajda este jurnalista care “a spart gheata” in redactia eMaramures … la capitolul nunti. Astazi, 23 iulie, ea a spus un “da” hotarat in fata ofiterului de stare civila, incepand o noua etapa in viata alaturi de Cristian Cozma.

Ambii “insuratei” au radiat de fericire in momentul in care si-au pus semnaturile in registrul casatoriilor, iar colega noastra a recunoscut ca a avut emotii mai mari decat la evenimentele pe care le-a intalnit pe teren.

Intotdeauna am avut emotii cand am fost in fata microfonului. E mai bine in spate”, a marturisit Gabriela, zambind in fata camerei de luat vederi. “Astazi fost un fel de repetitie pentru nunta”, a mai adaugat ea.

Inconjurata de cei dragi, dar si de colegii de la eMaramures, Gabriela a trait unul dintre cele mai frumoase si asteptate momente. Emotiile nu se opresc insa aici – incep pregatirile pentru cununia religioasa si pentru marea petrecere care vor avea loc la inceput de septembrie.

Cununia civila de astazi e primul eveniment de acest gen din redactia eMaramures. Peste cateva saptamani vom mai avea o colega care se va prezenta in fata ofiterului de stare civila cu alesul inimii ei.

Mai multe detalii despre ceremonia de astazi puteti afla sambata, 28 iulie, in cadrul emisiunii eMMonden, care va fi difuzata la Televiziunea eMaramures incepand cu ora 18.45.
Sursa: Diana Grad