Vremea

Cum va fi vremea în intervalul 11 martie-8 aprilie

Potrivit meteorologilor, în intervalul 11 – 18 martie, temperaturile cresc simțitor, în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile din estul ţării. În estul şi nord-estul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi, în general, apropiate de cele normale ale perioadei.

În săptămâna 18 – 25 martie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât normalul perioadei, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile estice. În acelaşi timp, cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

De asemenea, în perioada 25 martie – 1 aprilie, valorile termice se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului. La nivelul precipitaţiilor, prognoza de specialitate relevă că acestea vor fi uşor deficitare în regiunile vestice şi nord-vestice, şi apropiate de cele normale ale săptămânii, în rest, potrivit Agerpres.

În prima săptămână a lunii aprilie (1 – 8 aprilie), valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în întreaga ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *