Anunturi - Informatii Utile

Cum va fi vremea în următoarea perioadă. Se răceşte accentuat şi va ninge

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații în general slabe, pe arii extinse în sud și est, local în centrul țării și cu totul izolat în rest. La munte va ninge, în Transilvania și Moldova vor predomina ninsorile, iar în regiunile sudice vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar treptat și în sudul Moldovei și jumătatea estică a Munteniei. Temperaturile minime se vor situa între -7 grade în Maramureș și 3 grade în vestul Olteniei și pe litoral. Izolat va fi ceață, cu precădere în vestul teritoriului.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi închisă și vor fi precipitații slabe, mixte, în prima parte a nopții sub formă de ploaie și lapoviță, apoi predominant ninsoare. Vântul va deveni treptat moderat, cu unele intensificări spre dimineață. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 19.02.2018 ORA 08 – 20.02.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant închisă, cu valori termice ușor sub mediile multianuale specifice acestei date în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în estul Transilvaniei și 7 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1…2 grade în Banat și pe litoral. Se vor semnala precipitații, în general slabe, la munte, în regiunile sud-vestice, sudice și izolat în restul teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele de deal și de munte, cea mai mare parte a Munteniei, mixte în Oltenia și pe arii restrânse în Dobrogea și predominant ploi în Banat și izolat în Crișana. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în sudul Banatului și temporar, mai ales ziua, în sudul și sud-estul teritoriului.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține închisă și se va răci. Va ninge slab, în special în prima parte a zilei, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 20.02.2018 ORA 08 – 21.02.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi închisă și temporar se vor semnala precipitații în jumătatea de sud-vest a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Vor predomina ninsorile la deal, la munte și în regiunile sudice, iar în Crișana, Banat, Maramureș și sudul Dobrogei vor fi precipitații mixte. Vor fi condiții de polei. În zona Munților Banatului și a Carpaților Meridionali, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări, îndeosebi la munte, precum și în sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în nordul Moldovei și 7 grade în regiunile nord-vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 2 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi rece și închisă. Vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, îndeosebi spre seară și noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 21.02.2018 ORA 08 – 22.02.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general închisă, în special în regiunile extracarpatice. Se vor semnala precipitații în vest și sud-vest și izolat în restul teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte și la deal și mixte în celelalte zone. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, unde va spulbera zăpada și local, la cote mai reduse, în regiunile sudice, estice și centrale, cu precădere în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 4 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține închisă. Trecător vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -1…1 grad.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 22.02.2018 ORA 08 – 23.02.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține în general închisă și se vor semnala precipitații local în jumătatea de sud a țării și pe arii restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte și în Moldova, predominant ploi în vest și mixte în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în timpul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în nordul Moldovei și 8 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -7 și 3 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare închisă și trecător se vor semnala precipitații. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă în jur de 0 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 23.02.2018 ORA 08 – 26.02.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimți mai ales spre sfârșitul intervalului. Local și temporar se vor semnala precipitații.

LA BUCUREŞTI
Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimți mai ales spre sfârșitul intervalului. Trecător se vor semnala precipitații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *