112 Actualitate

Cum a fost ucisă cu bestialitate o prostituată româncă. În urma perchezițiilor din Maramureş şi Argeş rețeaua de proxenetism a fost destructurată

Procurorii DIICOT Piteşti şi poliţişti de la BCCO Piteşti au efectuat în această dimineaţă 11 percheziţii în Argeş şi Maramureş la locuinţele a nouă suspecţi, majoritatea din oraşul Câmpulung Muscel, într-un dosar teribil de proxenetism, cu zece tinere sărace forţate să să prostitueze în condiţii crâncene în Elveţia.

Una dintre tinere a fost ucisă în 2016 de un francez care i-a desfigurat faţa cu zeci de pumni.

Prejudiciul în dosar este estimat la peste 2 milioane de euro. 23 de persoane vor fi conduse la sediul DIICOT Piteşti pentru audieri. Cei mai mulţi suspecţi sunt de etnie romă, scrie Adevărul.

După cum spun procurorii DIICOT, ”În cauză există suspiciunea rezonabila că, în perioada octombrie 2016 – octombrie 2017, suspecţii au racolat prin inducere în eroare, folosind metoda loverboy, zece tinere cu o situaţie materială precară, pe care le-au transportat în oraşul Lausanne, Elveţia, unde le-au constrâns să se prostitueze stradal chiar şi în condiţii de ger extrem ori atunci când aveau probleme de sănătate, supraveghindu-le activitatea de racolare a clienţilor. Majoritatea suspecţilor deveneau agresivi atunci când erau nemulţumiţi de sumele de bani câştigate de către persoanele vătămate, pe care şi le însuşeau în cvasitotalitate, ori atunci când considerau că acestea petrec prea mult timp cu un client”.

Pe 30 noiembrie 2016, una dintre tinerele exploatate de către proxeneţii romi din Câmpulung Muscel a fost ucisă de un client în localitatea Sullens, aproape de Lausanne, corpul său fiind găsit desfigurat de către mai mulţi pădurari la aproape două săptămâni de la crimă.

Tânăra ucisă atunci se numea Mihaela Miloiu, avea doar 18 ani şi era originară din Galaţi. Cadavrul avea 26 de lovituri de cuţit, însă nu acestea i-au produs moartea, ci numeroşi pumni daţi în faţă ce i-au zdrobit maxilarul şi toţi dinţii.

Pentru a-i putea stabili identitatea tinerei, poliţiştii francezi au apelat la toate tehnicile posibile, reconstrucţia 3D, verificarea amprentelor în bazele de date din 18 ţări europene, analizarea a 1.300 de dosare cu dispăruţi, descoperirea de martori. Fata a fost identificată după ce ADN-ul ei a fost comparat cu ADN-ul mamei din România.

Ucigaşul, un francez de 30 de ani din Doubs, a fost găsit după 10 luni, după ce s-a descoperit printre altele că în ziua crimei mersese la un spital francez ca să i se aplice mai multe puncte de sutură la o mână.

Iniţial, bărbatul a spus că s-a lovit la mână după ce a dat cu maşină peste o căprioară. Însă procurorii francezi au descoperit că ADN-ul său a fost identic cu cel găsit pe trupul victimei. Asasinul este încarcerat din noiembrie 2017, iar anul trecut a încercat să se sinucidă în celulă.

 

One Response

  1. Tigani fără suflet, merită deportați pe atolul Mururoua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *