112

Cu tupeu ! Prinsă în timp ce fura a treia oară din aceeaşi casă

O tânără din Sighetu Marmaţiei a  ajuns pe mana politistilor dupa ce a fost prinsa in timp ce incerca sa fure a treia oara din aceeasi locuinta. Incidentul a fost sesizat politistilor  prin intrediul 112 de catre un barbat  care le-a relatat oamenilor legi ca a  surprins o persoană care încerca să-i sustragă bunuri dintr-un apartament situat pe strada Independenţei .

Proprietarul, domiciliat în Câmpulung la Tisa, a declarat că în momentul în care a intrat în apartament, a surprins o tânără care, în încercarea de a scăpa, a sărit pe geam.  Nu s-a lăsat intimidat de situaţie, a reuşit să o prindă şi a anunţat poliţia.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că este vorba de o tânără de 23 de ani din acelaşi municipiu, banuita  că  in cursul săptămânii trecute ar fi comis încă două furturi din acelaşi apartament, reuşind să sustragă diferite sume de bani.

Pe numele ei poliţiştii au întocmit dosar penal iar acum este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *