Actualitate

CRIMA – Tanar din Botiza retinut pentru omor calificat dupa ce si-a injunghiat amicul

Un atac sangeros a avut loc in localitatea Botiza, acesta sfarsindu-se cu moarte de om. Un tanar de 27 de ani si-a injunghiat aseara, 12 iunie, amicul, care a fost adus in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare dar pentru care medicii nu au mai putut face nimic sa ii salveze viata. Agresorul, Florin Trifoi, a fost retinut in cursul zilei de azi, 13 iunie, iar procurorul de caz a cerut Tribunalului Maramures arestarea preventiva pentru 29 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.

Crima s-a petrecut in jurul orei 23.00, potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, Ioan Petran. Acesta a declarat ca victima a fost un tanar de 21 de ani, de asemenea din localitatea Botiza. ”In noaptea de 12/13 iunie 2012, in jurul orei 23.00, invinuitul a avut un conflict spontan cu victima V.I., careia i-a aplicat o lovitura cu cutitul in zona toracelui stang, cauzandu-i o leziune grava”, a spus Ioan Petran.

Totul a inceput de la o cearta intre tineri, la care au asistat si alti amici ai acestora pentru ca agresiunea a avut loc in plina strada. Cei doi si-au pierdut cumpatul, iar Florin Trifoi a scos cutitul pe care-l avea la el si l-a implantat in tanarul de 21 de ani. Atacul a fost fulgerator, iar acesta din urma nu a mai avut cum sa se fereasca, lama intrandu-i adanc in corp si afectandu-i organele interne.

Imediat dupa atac, tanarul a fost adus la spital in Baia Mare, insa azi dimineata, in jurul orei 7.00, a decedat, pierderea masiva de sange fiindu-i fatala. Procurorii au inceput investigatiile inca dinainte sa se ajunga la finalul tragic, reusind sa il identifice pe autor la scurta vreme dupa comiterea agresiunii. El a fost retinut pentru 24 de ore, iar acum a ajuns dupa gratii.

CITESTE SI: CRIMA – RIVALITATE – Cu inima strapunsa din gelozie a sfarsit un tanar de 21 de ani din Botiza (GALERIE VIDEO)
Sursa: Andrei Gherghel