Actualitate

CRIMA PASIONALA – Tanarul din Botiza care si-a injunghiat rivalul ramane dupa gratii

Florin Trifoi, tanarul de 27 ani din Botiza care in 12 iunie a injunghiat mortal un consatean, ramane in arest preventiv. Magistratii Tribunalului Maramures au pus astazi, 24 iulie, in discutie legalitatea si temeinicia masurii iar decizia lor a fost ca inculpatul sa ramana dupa gratii pe durata cercetarilor.

Acesta a fost primul termen de judecata din dosarul in care Florin Trifoi, arestat preventiv in 13 iunie, este acuzat de savarsirea infractiunii de omor calificat. Decizia magistratilor poate fi atacata cu recurs in termen de 24 ore.

Dosarul a fost inregistrat pe rolul Tribunalului Maramures in data de 20 iulie iar termenul de astazi a fost unul intermediar, pe rol fiind verificarea din oficiu a legalitatii si temeiniciei luarii masurii arestării preventive fata de inculpat. Urmatorul termen de judecata a fost stabilit pentru 14 august.

Din informatiile prezentate la dosar reiese ca intregul conflict a pornit de la o fata din Botiza. Victima, pe nume Ionut Vladescu, avea doar 21 de ani si s-a ales cu o lovitura de cutit in zona inimii. Baiatul a fost atacat in drum spre casa si, cu toate ca a fost transportat la spital, a murit cateva ore mai tarziu ca urmare a pierderii masive de sange.
Sursa: Andrei Gherghel