Craciun in Maramures

Crăciun în Maramureş: Urmează o nouă zi și alte concerte susținute de Paula Seling și Ducu Bertzi la Botiza şi Sighetu Marmaţiei

O nouă zi și alte concerte susținute de Paula Seling și Ducu Bertzi în Seini și Săpânța, două localități aflate în ”două țări” diferite ale frumosului Maramureș. Doar locațiile au diferit, însă, deoarece căldura sufletească cu care au fost primiți a fost aceeași în ambele comunități de maramureșeni. Pentru că atunci când vin să colinde pentru tine artiști plecați din mijlocul acestui județ minunat, pe lângă vocile extraordinare pe care ți-e dat să le asculți, te cuprinde și mândria că ei, cei de pe scenă, sunt de fapt de-ai tăi, oameni de-ai locului.


Cei doi au făcut referire la originile lor maramureşene şi au oferit spectatorilor colinde tradiţionale, dar şi câteva compoziţii originale ce i-au consacrat în cariera muzicală.

Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Maramureş, în parteneriat cu Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania” şi Primăria Oraşului Seini, s-a dovedit un bun prilej pentru promovarea talentelor locale, în faţa celor prezenţi în sala „Casei de Cultură” din Seini concertând şi trei tinere ale „Şcolii de Rock”, pregătite de prof. Sergiu Miclăuş.

Paula Seling şi Ducu Bertzi nu îşi încheie aici periplul lor prin judeţ, ultimele două concerte ale acestora, în cadrul evenimentului „Crăciun în Maramureş”, fiind programate pentru ziua de joi, 27 decembrie, la Botiza (ora 13.00) şi Sighetu Marmaţiei (ora 19.00).

„Crăciun în Maramureş” se află la cea de-a zecea ediţie, fiind organizat de Consiliul Judeţean Maramureş, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii

Tradiţionale Maramureş, Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”, Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară, Muzeul de Mineralogie şi Şcoala Populară de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare.

Nu ratati ultimele concerte care vor avea loc mâine, în Botiza și Săpânța, așa că dacă nu i-ați auzit încă, live, mai aveți o șansă! Evenimentul ”Crăciun în Maramureș” organizat de Consiliul Județean continuă alături de Ducu Bertzi și Paula Seling, care ne fac să fim și mai mândri că suntem maramureșeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *