112

CONTROL – Cercetati pentru comiterea de infractiuni rutiere

In timpul unor activitati pentru disciplinarea participantilor la traficul rutier, politistii au depistat pe raza localitatilor Chelinta si Dumbravita, doua persoane care se deplasau cu autovehiculele, fara a respecta normele rutiere in vigoare.

Ieri dupa-masa, politistii din Ulmeni care actionau pentru prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere, au oprit pentru control un tanar care se deplasa cu un moped pe raza localitatii Chelinta. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca mopedul condus este neinmatriculat iar tanarul, de 20 de ani, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Aseara, in jurul orei 22.00, politistii care efectuau activitati de supraveghere si control a traficului rutier pe DJ 184A, pe raza localitatii Dumbravita, au oprit pentru verificari un autoturism condus de un localnic.

In urma testarii cu aparatul etilotest, s-a constatat ca soferul avea o concentratie mare de alcool pur in aerul expirat. El a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In ambele cazuri politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Sursa: Emm