112

Controale în lanţ pe drumurile din Maramureş! Vezi sancţiunile aplicate

Amenzi in valoare de aproximativ 13.000 de lei au aplicat politstii maramureseni, participantilor la trafic pe care i-au gasit ca nu respecta regulile de circulatie. Acestia au actionat pe parcursul ultimelor doua zile  pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor  care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Astfel poliţiştii din Seini, care au acţionat pe D.E.58 şi pe D.J.109I, au oprit pentru verificări aproape 50 de autovehicule. Pentru neregulile pe care le-au constatat, ei au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 4 000 de lei. De asemenea au reţinut un permis de conducere, au ridicat un certificat de înmatriculare şi au dispus confiscarea a peste 5 mc lemn de foc transportat ilegal.

Poliţiştii din Şomcuta Mare, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Grupa Canină, şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic din oraş, au acţionat pe drumurile publice de pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea transporturilor ilegale de material lemnos. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate peste 30 de autovehicule şi au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 5 000 de lei.

Şi poliţiştii din Borşa, prezenţi pe drumurile publice de pe raza de competenţă, au verificat în noaptea de sâmbătă spre duminică aproape 20 de autovehicule. Între orele 21.00 – 03.00 poliţiştii au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 2 000 de lei şi au reţinut un permis de conducere. De asemenea ei au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr de 29 de ani, care se deplasa cu un autoturism neînmatriculat, chiar dacă nu deţine permis de conducere, şi pe numele unui borşean de 31 de ani, depistat de asemenea în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Datorită aglomeraţiei din fiecare duminică din zona târgului auto din Satu Nou de Jos, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au fost prezenţi şi ieri, 01 octombrie, în zonă şi au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care comit fapte antisociale. În urma verificării a 11 autovehicule şi a 20 persoane, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2 000 de lei.

Conducătorii auto opriţi de poliţişti au fost testaţi cu aparatul etilotest iar în trei cazuri s-au constatat infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului. Este vorba despre trei bărbaţi cu vârste între 35 şi 54  de ani, care s-au ales cu dosare penale şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *