112

Controale în gări ! Polițiști au dat amenzi și au întocmit dosare penale

 Peste 1.000 de stații de cale ferată, aeroporturi, rute feroviare și navale au fost patrulate, controlate și verificate de polițiștii de la transporturi, în ultima săptămână, pentru siguranța celor care călătoresc. În perioada 10 — 17 noiembrie a.c., Poliția Transporturi a continuat acțiunile la nivel național pentru menținerea siguranței în domeniul transporturilor aeriene, navale și feroviare.

Acestia au fost verificat  368 de stații de cale ferată, au efectuat controale in peste 500 de trenuri de călători și au asigurat măsurile de siguranță în 188 de aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale.

În urma activităților desfășurate, au fost întocmite 23 de dosare penale, în principal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere, loviri sau alte violențe, evaziune fiscală, fiind cercetate 21 de persoane.

Au fost efectuate 2 percheziții și 10 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale au fost identificate, în 2 cazuri acestea fiind arestate preventiv. Au fost depistate 7 persoane urmărite la nivel național, 14 minori lipsiți de supraveghere, 3 persoane cu probleme medicale psihice, care au fost internate în spitale, 8 vânzători ambulanți neautorizați, 20 de cerșetori și 13 migranți.

Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării sau indisponibilizării, 10.000 de țigarete, 400 kg. de legume, 543 kg. de produse din cereale, 450 de litri de ulei de floarea soarelui, 12 metri cubi de material lemnos și alte bunuri, în valoare 18.337 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *