Actualitate

Contrabandist oprit cu focuri de armă

Un maramureşean de 34 de ani riscă ani buni de închisoare după ce fost reţinut de poliţiştii de frontieră maramureşeni pentru contrabandă. Bărbatul a fost observat de poliţiştii care patrulau, în timp ce transporta în zona de frontieră, pe direcţia localităţii Rona de Sus, două colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea acesteia, efectuând somaţiile legale prin voce şi, pentru că acesta nu s-a oprit, au tras două focuri de avertisment în plan vertical
În urmă acţiunii, s-a reuşit reţinerea persoanei în cauza, care ulterior a fost identificată că fiind cetăţeanul român B. Ioan, în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe rază judeţului Maramureş. De asemenea, au fost informate autorităţile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

În continuare, s-a luat măsură conducerii maramureşeanului reţinut, împreună cu cele două colete care conţineau 1.000 pachete ţigări, la sediul poliţiei de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Ţigările în valoare de 11.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoană în cauza este cercetată de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *