Actualitate

CONTRABANDA – Offroad prin Poienile de sub Munte pentru prinderea unor contrabandisti (VIDEO)

 Foto: contrabanda Poienile de sub Munte
 Foto: contrabanda Poienile de sub Munte

Vezi VIDEO
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte au retinut mai multi tineri care au incercat sa introduca in tara mai multe colete cu tigari provenite din contrabanda. In urma actiunii, au fost confiscate 3.000 pachete cu tigari in valoare de peste 27.000 lei. 


Trei dintre tineri au fost zariti ieri, 14 iulie, de o patrula a politiei de frontiera la aproximativ 5 km de linia de frontiera, intr-o zona muntoasa impadurita. Acestia erau intr-un autoturismn de teren. Oamenii legii au facut semn soferului sa opreasca pentru control, dar acesta a virat brusc, incercand sa loveasca ATV-ul politiei de frontiera si si-a continuat deplasarea in mare viteza pe un drum forestier.

La scurt timp autoturismul a oprit iar cele trei persoane au fugit in padure, profitand de terenul accidentat. Politistii de frontiera au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare fiind trase doua focuri de avertisment in plan vertical deoarece barbatii nu s-au supus somatiilor legale prin voce.

La controlul efectuat asupra masinii au fost descoperite sase baxuri cu tigari. In continuarea cercetarilor au fost indetificate cinci persoane care au participat la activitatea de contrabanda. Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitati infractionale si a indetificarii tuturor persoanelor implicate.
Sursa: Ioana Osan