Comunitate

Consiliul Județean Maramureș celebrează 25 de ani de la înființare !

Consiliul Județean Maramureș aniversează 25 de ani de la înființare, eveniment la care sunt așteptate să participe peste 200 de persoane care au activat, în decursul acestui sfert de secol, în instituția județeană reprezentativă a Maramureșului, în funcțiile de consilieri județeni, președinți sau vicepreședinți.

Evenimentul va debuta vineri, 10 noiembrie, cu ”Ziua Porților Deschise” la Consiliul Județean, în programul celor trei ore dedicate publicului fiind inclus și efectuarea unui tur al Palatului Administrativ, vizitarea sălilor de ședință, a biroului conducerii executive și a turnului instituției.
Cu începere de la ora 12.00, la Teatrul Muncipal din Baia Mare va avea loc ședința festivă, unde oficialitățile prezente își vor prezenta discursurile, urmând înmânarea diplomelor și a plachetelor aniversare.
Începând cu ora 18.00, în Piața Tricolorului, pe platoul Palatului Administrativ, Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” va oferi un program artistic sub egida ”Cât îi Maramureșu”, unde vor fi prezenți invitați din Moldova, Transilvania, Țara Românească, Chișinău și Cernăuți.

Momentul aniversar va fi încheiat prin aprinderea iluminatului arhitectural al cladirii in care administratia judetean isi desfasora activitatea 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *