Actualitate

Consiliul Județean contribuie la organizarea Festivalului Castanelor prin intermediul Ansamblului Folcloric Transilvania

Conducerea executivă a Consiliului Județean Maramureș a luat act de dificultățile existente în organizarea ”Festivalului Castanelor” – ediția 2017, o sărbătoare de tradiție a Municipiului Baia Mare.

”Ca promotor activ în păstrarea și dezvoltarea tuturor tradițiilor care definesc identitatea socială și culturală a comunităților locale și implicit a municipiului reședință de județ, Consiliul Județean contribuie la organizarea manifestărilor prin intermediul Ansamblului Folcloric Național Transilvania. Instituția de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean va asigura spectacolul folcloric la scenă, în condiții artisitice de înaltă ținută și profesionalism”, a declarat președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Șeful administrației județene a subliniat faptul că se așteaptă o solicitare fermă din partea Consiliului Local Baia Mare, urmând a fi stabilite de comun acord data și programul manifestărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *