Monden

CONSENS PENTRU DIVORT – Tom Cruise si Katie Holmes au semnat o intelegere la despartire

Tom Cruise si Katie HolmesLa mai putin de doua saptamani dupa ce Katie Holmes anunta ca a deschis o actiune de divort, ea si Tom Cruise au convenit asupra detaliilor despartirii si au semnat o intelegere de divort astfel incat lucrurile sa se deruleze cat mai rapid in instanta, iar mariajul care a rezistat 5 ani sa poata fi desfacut, conform BBC.

Actrita Katie Holmes a solicitat divortul la 28 iunie invocand existenta unor “divergente ireconciliabile” intre ea si Tom. Ea a solicitat sa obtina custodia deplina a fetitei sale, Suri, in varsta de 6 ani. Detaliile intelegerii semnate de cei doi sunt confidentiale, dar se pare ca Suri va locui alaturi de Katie Holmes la New York, in timp ce Tom Cruise va avea niste drepturi generoase de vizita.

Suntem hotarati sa conlucram, in calitate de parinti, in interesul fiicei noastre Suri. Ne dorim ca problemele care privesc familia noastra sa ramana private”, conform unui comunicat comun semnat de Katie si Tom Cruise.

Multe voci sustin ca aceasta relatie s-a racit din cauza diferitelor contracte de filme obtinute de Holmes si Cruise si a faptului ca mari perioade de timp din an nu erau impreuna. Alte voci pun totul pe seama religiei lui Tom Cruise, scientologia, in care Katie Holmes nu ar fi putut sa se integreze.

Sursa: Agerpres