Actualitate

Conducere nouă la Isu Maramureş ! Vezi cine a preluat comanda pompierilor maramureşeni

Isu Maramureş are din 2 octombrie conducere nou nouţă. Asta după ce colonelul  Adrian Chichişan a preluat comanda pompierilor maramureşeni

În prezenţa prim adjunctului inspectorului general al I.G.S.U., colonel Cristian Radu, noul inspector şef al I.S.U. Maramureş a preluat comandă pompierilor maramureşeni.

Colonelul Adrian Chichisan a absolvit în 1995 Academia de Poliţie ” Alexandru Ioan Cuza” Facultatea de Pompieri, iar din anul 2009 şi până în momentul împuternicirii la comandă I.S.U. Maramureş, a ocupat funcţia de inspector şef al I.S.U. ” Porolissum” al judeţului Sălaj.

” Am venit la Maramureş cu gândul de a activă la conducerea acestei unităţi până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şef şi vreau să asigur cetăţenii Maramureşului că ne vom face treaba şi le vom asigura avea confortul şi siguranţă de care au nevoie. Greu nu cred că va fi, poate puţin dificil până când voi cunoaşte zona de competenţă, însă nu consider că acest lucru este o problema şi sunt convins că în scurt timp lucriurile se vor aşeza şi din acest punct de vedere ” a spus noul şef al Isu Maramureş.

Colonel ing. Miron Adrian Chichisa este împuternicit să ocupe funcţia de inspector şef al Isu Maramureş pentru o perioada de 6 luni.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *