TIC

CONCURS – Finalele turneului “Counter Strike: Global Offensive”, de vineri pana duminica, la Bucuresti

Finalele turneului “Counter Strike: Global Offensive”, confruntare cu premii totale de 110.000 de dolari, au loc de vineri pana duminica la Grand Cinema & More din Bucuresti, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Astfel, vineri, de la ora 14,00, la Grand Cinema & More, din cadrul Baneasa Shopping City, incepe primul meci, dintre americanii de la Team Liquid si polonezii de la Virtus.pro. De la ora 17,00, este programat al doilea meci, dintre suedezii de la Fnatic si danezii de la Team SoloMid.

Finalele PGL Season 1 de la Bucuresti reprezinta punctul culminant al celui mai mare turneu de “Counter-Strike: Global Offensive” organizat in Romania. Trei zile de meciuri care vor aduce fata in fata cele mai bune patru echipe ale momentului.

Biletele la finala PGL Season 1 LAN sunt inca disponibile online, pe computergames.ro sau pe site-ul Grand Cinema & More.

Biletele mai pot fi cumparate si din incinta Grand Cinema & More (biroul Concierge/VIP).

PGL a fost infiintata in 2002 si are ca principal domeniu de activitate organizarea de evenimente nationale si internationale de sporturi electronice, independent sau impreuna cu parteneri internationali. Incepand din 2002, PGL a gazduit competitii, turnee si calificari pentru DreamHack, IeSF, WCG. In acelasi timp, a sustinut scena locala de eSports prin propriile campionate, care in cele din urma s-au contopit sub brandul Romanian eSport Championship.

Sursa: Agerpres