Actualitate

Concurs de desene şi felicitări pentru elevii maramureşeni, organizat de Ziua Poliției

Ne apropiem cu pași repezi de momentul aniversar Ziua Poliției Române. Dintre manifestările organizate cu acest prilej, de departe cea mai îndrăgită este Ziua Porților Deschise. În acest an evenimentul se va organiza luni, 25 martie a.c., între orele 10.00- 13.00, pe platoul din Piaţa Revoluţiei.

Copiii sunt invitaţi să dea frâu liber creativității și să ilustreze modul în care percep ei instituția Poliției și rolul polițistului, cum ar trebui să fie lumea din jurul lor pentru ca ei să se simtă în siguranță, gânduri sau urări pentru Poliție la ceas aniversar.
Lucrările pot fi trimise prin poștă sau pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, din Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37, până la data de 18 martie 2019.

Pe spatele fiecărei lucrări să apară vizibil: numele, prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen). Fiecare copil poate participa la concurs cu maxim două lucrări (câte una la fiecare secțiune). La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului.

Premierea câștigătorilor va avea loc luni, 25 martie 2019, la Ludoteca Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” din Baia Mare, câștigătorii urmând a fi anunțați telefonic.  Pentru relații suplimentare puteți apela Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității – telefon 0262/207705.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *