112

Comerţul ilicit, sancţionat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Poliţiştii acţionează pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului. În ultimele două zile au fost constatate 16 infracţiuni şi au fost aplicate amenzi în valoare de peste 23 000 de lei.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au intensificat în această perioadă controalele la societăţi comerciale şi persoane fizice care desfăşoară activităţi de comerţ, astfel încât populaţia să fie protejată împotriva unor activităţi ilicite.

În perioada 19 – 20 decembrie poliţiştii au verificat 25 de societăţi comerciale şi 10 persoane fizice, urmărind descoperirea şi combaterea comerţului cu mărfuri contrafăcute, produse alimentare, legume-fructe, alcool, ţigări precum şi jucării şi obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă.

În urma verificărilor efectuate au fost constatate 16 infracţiuni, cele mai multe de contrafacere de mărfuri. Totodată au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 23.000, au fost confiscate articole vestimentare, încălţăminte, produse alimentare expirate precum şi alte bunuri, a căror valoare este de aproximativ 4.500 lei şi a fost ridicată în numerar suma de 1 100 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *