Actualitate

COLEGIU DIRECTOR PDL – Boc cauta o solutie care sa uneasca si nu sa dezbine PDL

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, in aceasta seara – 14 iunie, in pauza sedintei Colegiului Director, ca este obligat, ca presedinte al formatiunii, sa gaseasca o solutie care sa ii uneasca pe reprezentantii PDL, nu sa ii dezbine. El a precizat, la insistentele presei, ca in sedinta liderilor PDL s-a analizat rezultatul alegerilor locale. Boc a mai spus ca se discuta despre posibilitatile de maximizare a scorului electoral. “Avem variante diferite pe care le analizam, le votam si luam o decizie”, a spus Boc.

El a refuzat sa precizeze care sunt variantele respective, aratand ca procesul de vot este in derulare si nu poate oferi detalii. “Eu, ca presedinte, sunt obligat sa gasesc o solutie care sa ne uneasca, nu sa ne dezbine. Acesta va fi obiectivul meu, sa gasesc o solutie care sa ne lase uniti, nu dezbinati”, a spus Boc.

Sedinta Colegiului Director al PDL a fost intrerupta, in jurul orei 19.30, pentru o pauza, la cinci ore de la debut. Sedinta Colegiului Director al PDL a fost intrerupta dupa ce atat varianta organizarii unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cat si varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc presedinte in continuare au cazut la vot, au declarat surse din PDL.
Sursa: Mediafax