Stiri nationale

CLUJ – Patru persoane ranite usor dupa ce un autocar a iesit de pe DN 1 si a ramas inclinat in sant

Patru persoane au fost ranite usor, miercuri dimineata, intr-un accident produs pe DN 1, in zona localitatii Valcele, judetul Cluj, dupa ce un autocar care transporta muncitori a iesit de pe sosea si a ramas inclinat in sant, traficul desfasurandu-se, alternativ, pe un fir.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, Andrei Biris, a declarat ca accidentul s-a produs pe DN 1 (E 60), pe sensul spre Turda, in zona localitatii Valcele, unde un autocar a iesit de pe sosea si a ramas inclinat in santul de pe partea dreapta.

“In autocar se aflau circa 40 de persoane, din care patru persoane cu rani usoare au solicitat ingrijiri medicale in ambulantele trimise la fata locului, dupa care doua au coborat din ambulante. Autocarul transporta muncitori din schimbul de noapte de la o firma din Cluj-Napoca spre casa”, a spus Biris.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, a declarat ca traficul in zona este restrictionat, circulandu-se alternativ pe un fir.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cauzele accidentului.

Sursa: Mediafax