Actualitate

CITITORII IN ACTIUNE – Situatie cam albastra in Baia Mare (FOTO)

Foto: drum albastru - bulevardul Unirii Baia Mare (c) eMaramures.roAzurie a fost azi, 28 iunie, o portiune din carosabilul bulevardului Unirii din Baia Mare, in sensul giratoriu cu strada Progresului. Nu a fost un experiment al autoritatilor locale si drumarilor, inspirat de ideea lui Ion Tiriac de a folosi zgura albastra pe terenurile de tenis ca sa sporeasca vizibilitatea mingii in timpul jocrilor, ci un accident nefericit pe care l-a avut soferul unei masini Dacia Papuc. Acesta a imprastiat pe asfalt vopseaua pe care o transporta, lasand in urma lui o pata imensa de culoare cerului de vara. Chiar daca situatia a fost cam albastra, si la propriu si la figurat, reprezentantii administratiei locale au trimis echipajele de interventie in zona abia dupa o ora de la producerea lui. 

Angajati ai firmei de salubrizare, supravegheati de cei de la Politia Ecologica Baia Mare, au dat cu matura si carpa pana ce pata de pe carosabil s-a mai atenuat, dupa cum ne-a semnalat un cititor al ziarului electronic eMaramures.ro care ne-a semnalat situatia si ne-a trimis si fotografii de la locul faptei. 

Foto: drum albastru - bulevardul Unirii Baia Mare (c) eMaramures.ro

Ii asteptam si pe alti cititori ai eMaramures.ro sa intre in actiune si sa ne semnaleze evenimentele care se petrec sub ochii lor. Puteti trimite text, foto, video pe adresa redactiei: [email protected] .

De asemenea, orice stire o puteti anunta telefonic la numarul 0753.151.650, la care va raspunde un redactor al eMaramures. 

Foto: drum albastru - bulevardul Unirii Baia Mare (c) eMaramures.ro

Foto: drum albastru - bulevardul Unirii Baia Mare (c) eMaramures.ro

Sursa: I.O.