112

Cerşetori săltaţi de jandarmi de pe stradă şi prostituate amendate. Motivul este incredibil

Jandarmi maramureşeni s-au confruntat cu numeroase solicitări în ultimele 24 de ore. Aceştia au aplicat numeroase sancţiuni pentru încălcarea legii.

Cerşetorii care au împânzit oraşul în ultima perioadă au fost ridicaţi de jandarmi . Pentru că avea domiciliul în alte judeţe, aceştia au fost trimişi “acasă”.

Joi, 11 ianuarie, în jurul orei 14:40, jandarmii au aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amendă pentru faptul că doi bărbaţi, unul în vârstă de 59 ani, cu domiciliul în localitatea Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud iar celălalt în vârstă de 55 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş,  în timp ce se aflau în faţa  unui imobil de pe bulevardul Bucureşti din localitatea Baia Mare, au apelat în mod repetat la mila trecătorilor.

În jurul orei 20:20, jandarmii aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în faţa unui restaurant situat pe bulevardul Bucureşti din localitatea din  Baia Mare, pentru faptul că o tânără  de 32 ani, cu domiciliul în Baia Mare, atrăgea persoane de sex masculin pentru a întreţine raporturi sexuale cu scopul de a obţine diferite sume de bani.

În localitatea Vişeu de Sus,  în jurul orei 16.00,  jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi montan Valea Vaserului, au fost solicitaţi să intervină pe strada 22 Decembrie, în faţa casei de cultură din Vişeu de Sus, pentru faptul că doi cetăţeni, ambii din Vişeu de Sus, unul cu vârsta de  46 ani iar celălalt de 49 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi a consumului de alcool au provocat scandal tulburând ordinea publică. Jandarmii care au fost solicitaţi să intervină au aplicat celor doi câte o sancţiune contravenţională cu amendă.

Vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 00:11, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un imobil de pe bulevardul Decebal din Baia Mare, unde un tânăr de 37 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a tulburat liniştea locatarilor ascultând muzică la intensitate ridicată. Şi acestuia i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă.

     Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *