Monden

Cerere şocantă! România trebuie să se retragă din competiția de la Eurovision

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, cere ca România să se retragă din concurs Eurovision, după ce în mediul online s-a propagat ideea că favorita fanilor Laura Bretan a pierdut în faţa lui Ester Peoney din cauza faptului că a declarat că susţine familia tradiţională şi nu comunitatea LGBT.

Doi dintre juraţi, Aderemi şi Adams, nu au mai dorit-o pe Laura Bretan pe scena de la Tel Aviv după ce au aflat că este o susţinătoare a familiei tradiţionale, ei fiind la rândul lor gay, iar Eurovisionul fiind cunoscut drept un concurs ce susţine comunitatea LGBTQ.

„Mi se pare de neacceptat modul în care progresiştii au ales să o atace şi să o denigreze pe Laura Bretan, o tânără extrem de talentată care, din punctul meu de vedere, nu a greşit cu nimic în momentul în care a ales să-şi exprime opţiunea. (…) Înţeleg foarte bine că Eurovision este un concurs care impune modele. Dar, aşa cum Conchita Wurst, cunoscută drept femeia cu barbă, a reuşit să câştige ediţia din 2014, mi se pare firesc ca şi o tânără care promovează valorile creştine să aibă măcar dreptul să ne reprezinte la Tel Aviv, aşa cum au ales românii prin intermediul televotingului”, scrie Tomac pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *