Cultura

Centrul Cultural Sighetu Marmației a fost gazda spectacolului cursanților Şcolii de arte „Tudor Jarda ” din Cluj-Napoca

În cadrul protocolului de colaborare între Școala de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca și Centrul Cultural – serviciul Școala de Arte „Gheorghe Chivu” Sighetu Marmației, a avut loc un mega-spectacol de muzică ușoară și populară, dedicat celor două sărbători ale iubirii din luna februarie, intitulat „Iubiri şi… iubiri”.

Spectacolul a fost susținut de cursanții școlii clujene în regia directorului adjunct Marius Moldovan.

La eveniment au fost prezenți primarul municipiului, Horia Scubli, consilieri locali și colectivul de profesori ai școlii sighetene. Spectatorii au răsplătit cu aplauze fiecare moment al spectacolului, iar conducerea școlii a înmânat diplome „viitorilor artiști”.

Evenimentul s-a constituit nu doar într-un moment artistic de valoare, ci și într-un important schimb de experiență între colectivele de profesori din cele două instituții de pregătire artistică.

Amintim că în această perioadă la Cluj Napoca este deschisă o expoziție de artă plastică unde Școala de Arte „Gheorghe Chivu” Sighetu Marmației are expuse fotografii, icoane pe sticlă și obiecte de artă populară.

În luna martie Secția de teatru va prezenta la Cluj-Napoca spectacolul cu piesa Scrisorile mamei, dramatizare și adaptare scenică – Dorel Todea, după un text de Oscar Speace, tradus de Ioan J. Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *