Comunitate

Centru pentru reabilitarea dependenţelor, deschis în Baia Mare

În data de 7 septembrie 2018, începând cu orele 17:00, la Complexul Logos, str. Crișului, nr. 6, Baia Mare, situat în centrul vechi, în spatele magazinului Central va fi inaugurat Centrul  TEEN CHALLENGE.

TEEN CHALLENGE, este un program care vine în sprijinul dependenților de droguri, alcool, pornografie, jocuri de noroc, etc. Practic este un centru rezidențial, unde persoanele care se confruntă cu astfel de adicții, vor putea avea posibilitatea să fie reabilitate.

Programul TEEN CHALENGE, este parte din activitatea Centrului Piciorușe Little Feet, centru care pe lângă dependenţe,  activitatea care o desfașoară, este consilierea femeilor în criză de sarcină și post avort, cât și consilierea în diferite domenii din viață.

“Pentru a veni mai eficient în ajutorul tinerilor din comunitatea noastră, am inițiat un program de prevenție droguri/sarcină, program care îl desfășurăm în școlile/liceele din Baia Mare. Un alt program care urmează să îl desfășurăm, este misiunea de stradă”, spun reprezentanţii Centrului Piciorușe Little Feet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *