Actualitate Monden

Cea mai profitabilă noapte din an. Un muzicant din Borşa a pus mâna pe toţi banii – VIDEO

Sărbătorile de iarnă pot fi foarte profitabile pentru o categorie de liber- profesionişti. Dacă doamnele şi domnii participanţi la petrecerea de Revelion îşi fac griji pentru ţinută, coafură şi pantofi, muzicanţii sunt cei care îşi fac griji doar pentru felul în care ar putea să pună mână pe cât mai mulţi bani. Şi pentru că este perioada în care trebuie „să fim mai buni şi mai generoşi” muzicanţii pot profita de un moment de neatenţie şi transformă un  petrecăreţ care a uitat să numere paharele cu băutură într-un adevărat „Mecena” (n.r. protector al artelor).
Un muzicant din Borșa a reuşit să-l transforme pe unul dintre petrecăreţi în Moş Crăciun. În timp ce acesta medita intens cum să-şi formuleze dedicaţia, acesta l-a lăsat fără bani.

În filmarea trimisă pe adresa redacției eMaramures.ro se vede clar cum cântărețul îi ia banii din mână celui care dorește să-i ofere o bancnotă pentru dedicație. Comentariile sunt în plus…

7 Responses

 1. In primul rand La Multi Ani!
  Dumitru Mihali a fost invitat de acel baiat sa ii cante si nu a fost in noaptea de Revelion!
  Rusine sa va fie!
  Doriti sa patati imaginea oamenilor!

  1. N-are importanţă când s-a întâmplat treaba asta, ceea ce iese în evidenţă este că Dumitru Mihali mulge banii de pe omul respectiv! Toţi Rădăcinenii sunt lacomi pe bani! Dacă le dai un deget ei nu se satură până nu-ţi iau toată mâna, aşa ca ţiganii!

 2. Sunt sigur ca a fost vorba de o glumă, cunosc familia, sunt persoane de nota 11, iar acest filmuleț ce va fost trimis se înțelege că nu este complet, Mi-ar place ca anumite lucruri înainte de a fi publicate să fie bine documentate, deoarece, aicea este vorba de imaginea unor persoane care au muncit o viață pentru a obține imaginea pe care o dețin și eu cred că nu este bine ca: o astfel de imagine să fie denigrată cu atîta ușurintă. Vă mulțumesc și vă urez un 2019 plin de anunțuri adevărate și sincere. Doamne ajută și La Mulți Ani 🥂

  1. Când au de împărţit Rădăcinenii bani, nu tre să-i mai bată nimeni că se bat ei între ei!

   1. Tony Mihali sau oricum te ar chema…sa fii de râs și de c****!!!😂😂😂😂 invidia te omoară..eu zic sa te internezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *