112

Ce a fost în stare să facă o fată de 13 ani după o ceartă cu iubitul

O fată în vârstă de 13 ani, din Bistriţa, a ajuns la spital după ce ar fi înghițit mai multe ace cu gămălie, o pioneză, un arc de pix şi o monedă. Fata se află în stare stabilă, fiind internată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Incidentul a avut loc la un centru şcolar pentru educație incluzivă, când copila nu era supravegheată.

După ce ar fi înghiţit 14 ace cu gămălie, o pioneză, o parte dintr-un pix și o monedă, fata de 13 de ani a fost transportată Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Este în stare stabilă și, se pare, deocamdată nu are nevoie de intervenții chirurgicale.

Ea a fost dusă la spital de o infirmieră a centrului, după ce a constatat că adolescenta a înghițit mai multe obiecte străine.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, a declarat pentru bistriteanul.ro, că fetei i s-a făcut o radiografie, care confirmă prezența obiectelor străine.

Deocamdată, nu se impune o intervenție chirurgicală pentru eliminarea obiectelor, așteptându-se eliminarea lor naturală. Presa locală scrie că fata, care este crescută de bunică, ar fi înghițit obiectele după o ceartă cu iubitul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *