112

Cazul bărbatului scos din apele Săsarului se complică

Cazul bărbatului scos din apele râului Săsar se complică. Acesta are vârsta de 37 de ani şi este  originar din Braşov, dar se afla în vizită în Baia Mare, la doi cunoscuţi cu care ar fi consumat alcool sau substanţe interzise chiar înainte de tragicul eveniment.

De altfel, femeia de 23 de ani şi bărbatul de 43 sunt cei care ar fi dorit să împidice medicii să-şi facă datoria, încercând să smulgă firele de la aparatele folosite de echipajul SMURD la resuscitarea victimei.

Pentru că s-au dovedit agresivi şi incoerenţi, cei doi au fost duşi de către poliţişti la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, unde au şi rămas internaţi pentru a fi testaţi pentru substanţele pe care le-ar fi consumatşi pentru expertiză psihiatrică.

În acest moment victima este în comă, internată în secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa diagnosticului şi al evoluţiei ulterioare.

Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz pentru că nu este foarte clar cum a ajuns bărbatul în apele râului Săsar, vehiculându-se chiar că ar fi fost împis de către cei doi băimăreni. Şansa lui a fost să fie văzut de către un băimărean plutind în valuri. Acesta ar fi apelat numărul unic de urgenţe 112 pentru a cere ajutor.

Operaţiune dramatică de salvare a unui bărbat căzut în râul Săsar. Curenţii l-au târât mai bine de 1 kilometru – FOTO şi VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *